ЗАГРЕБ   Първо място завоюва хасковлията Даниел Николов на сингъл

...
ЗАГРЕБ   Първо място завоюва хасковлията Даниел Николов на сингъл
Коментари Харесай

Даниел Николов покори Загреб

ЗАГРЕБ

 

Първо място завоюва хасковлията Даниел Николов на сингъл на приключилия преди час интернационален шампионат по бадминтон в Загреб (Хърватия). Националът ни победи на финала европейския младежки първенец Георги Карпов от Русия с 21:12 и 21:12 и завоюва купата.
По рано Дани Николов завоюва на полуфиналите против номер 4 в схемата Миха Иванич (Словения) с 21:16, 21:10 за 29 минути. Преди това хасковлията бе безмилостен против Фабио Капонио (Италия), Яп Браун (Дания) и Ромиян Едемен (Франция).
Интересен е обстоятелството, че тъкмо преди 6 години, Дани Николов също игра и завоюва шампионат за 15-годишни в Израел. И тогава негов противник на финала бе руснака Козирев. В края на тази седмица Даниел Николов също ще играе екипен край с клубния си тим за Купата на Швейцария.
При дамите на сингъл, Мария Мицова също се класира преди всичко. На финала българката победи с 2:0 Ибен Бергстейн (Дания). В шампионата на смесени двойки Мария Мицова и Димитър Янакиев, сложени под номер 4, завоюваха бронзов орден, откакто изгубиха на полуфиналите от водачите в схемата Павел Петрия и Анета Войтковска (Полша) с 9:21, 19:21 за 24 минути./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР